top of page
vsd-winner.jpg

ESTALVI ENERGÈTIC

BENEFICIS VELOCITAT VARIABLE

Una bomba de velocitat fixa sempre treballa en la seva màxima potència.

Amb un variador o bomba de velocitat variable, podem ajustar la velocitat de la bomba a les necessitats reals de circulació de l'aigua de la piscina. Podem reduir la velocitat del motor quan necessitem menys cabal d'aigua, quan estem filtrant i només utilitzar la màxima velocitat quan hem de fer el rentat del filtre. Per tant, la pràctica totalitat del funcionament de la bomba no treballarà a màxima velocitat i ens permetrà obtenir molts avantatges:

Estalvi energetic
Estalvi economic

Estalvi d'energia. La bomba en operar a velocitats més baixes consumeix molta menys energia. La reducció de consum és exponencial

Estalvi econòmic. En consumir menys energia això es tradueix en molt menys consum.

Es poden aconseguir estalvis del voltant del 80%.

Qualitat de l'aigua

Millor qualitat de l'aigua. Al circular l'aigua a velocitat més baixa s'obtenen millors resultats de filtració. L'aigua passa a menys velocitat pel filtre. Una millor circulació de l'aigua distribueix millor els químics utilitzats en la piscina.

Durabilidad del equipament

Major durabilitat de l'equipament. En treballar la bomba a velocitats més baixes, es redueix el desgast i la tensió de tots els components de l'equip de filtració. Major vida útil de la bomba i disminució dels costos de manteniment i substitució.

Funcionament silencios

Funcionament silenciós. En reduir la velocitat, reduïm considerablement el soroll de la bomba

Et fem un estudi personalitzat del consum de la bomba de la teva piscina i l'estalvi que pots aconseguir amb una bomba de velocitat variable o variador

Mediterranean style villa_edited.jpg
IMG_5493.jpg
bottom of page